Anadolu KOBİ Haberleri Nedir?

Anadolu KOBİ haberleriyle Türkiye'de internetin geleceğini birlikte düşünelim, geçmiş geleceğin yol haritası olsun. Şimdi tüm geçmiş alışkanlıklarınızı unutun. İşini geliştirmek ve iş ortamında etkin bir ortam yaratmak her KOBİ işletme sahibinin hayalidir. Günümüz ekonomik sorunları rekabetin artmasına neden olmaktadır. Dolayısıyla rekabet arttıkça pazardan pay almak zorlaşmaktadır. Bu gibi durumlarda, planlanan reklam faaliyetlerine daha fazla önem verilmelidir. Araştırmamıza baktığımızda planlı reklam yayınlayan firmaların işlerinde artış olduğu görülmektedir. Bu nedenle ticari faaliyetlere, reklam ve pazarlamaya yatırım yapma ihtiyacı olduğu görülmektedir. Unutmayın reklam, pazarlamayı sürekli besleyen bir kavramdır.

Anadolu KOBİ'nin Amacı Nedir?

Anadolu KOBİ sanayi ve ticaret platformu, sektörlerin ihtiyaçlarını karşılayacak güçlü bir altyapı hazırlamıştır. Bize destek olun, ülkemizin tüm sektörlerini geliştirelim. Türkiye'de her müşterinin ihtiyacına çözüm bulmak ile müşterilerinizin ortak ihtiyaçlarına çözüm bulmak arasında çok fark var. Her müşterinin ihtiyacına çözüm bulmak verilen hizmetin kalitesini riske attığı gibi bir süre sonra tıkanmaya da neden olur. Hepsine çözüm bulmak, anlık sorunları çözmek demektir. Ancak bunu rutin olarak yapmaya devam ederseniz işinizin başarısı riske girer. Bunun yerine, müşterilerinizin ortak sorunlarının üzerinden geçmeniz gerekir. Çoğunluğun sorununa bir çözüm tasarlamak, sizin ve işletmeniz için ilk adım olmalıdır. Bu sayede tüm müşterilerinizi ortak bir memnuniyet noktasında toplayabilirsiniz. Bu sebeplerden dolayı işletmenizde özelliklerden çok avantajlara odaklanmanız gerekmektedir.

Anadolu Sanayi ve Ticaret Rehberi

Dijital bir rehber olmanın ötesinde size destek olacak ve her sektöre bakış açınızı değiştirecek. Yerel ve endüstri hizmetlerinde farklı davranışlar için bir yol haritası belirlemenize yardımcı olacaktır. Sizi iş hayaliniz için ''sizinle aynı yolda yürüyebilecek'', işi tasarlayan, planlayan ve inşa eden insanlarla buluşturacaktır. Her işletmenin internet üzerinde güçlü bir iş ağına sahip olması gerekir. Bir web sitesi olsun ya da olmasın, bu iş ağı, ürünlerinizi veya hizmetlerinizi tanıtmanıza çok yardımcı olur.

Anadolu KOBİ bir iş geliştirme projesidir.

Organize sanayideki üreticiler ve sanayi sitelerinde hizmet veren esnaflar başta olmak üzere Türkiye'nin en küçük işletmeleri için bir plan yapıldı. Projede üç önemli unsur ele alındı. Bunlar sanayi bölgesi, sektörleri ve konumudur. Bu üç unsurun pazarlaması, reklamlarla tanıtılarak geliştirilmelidir. 40 farklı kanaldan oluşan projenin merkezinde Anadolu KOBİ web sitesi yer alıyor. Bu kanallar mevcut lokasyonda ve sektörde güç elde etmek için kullanılır. Unutulmamalıdır ki internet her geçen gün büyük değişimler yaşıyor. Bu değişiklikleri takip ederek KOBİ blog sitemizde sizlerle paylaşılacaktır. Projeye destek veren firmalar için kalıcı ve uzun vadeli pazar geliştirme çalışmaları yapılmaktadır.

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski