Yazmak, bilgide ana, öğrenmede babadır.

Web sitesi tanıtımında yapılan en yaygın hata, ilgili veya alakasız tüm segmentlere ulaşmaya çalışmaktır. Doğru tanıtım ile sitenin ilgili kitleye ulaşması çok daha uygun olacaktır. Örneğin bir web sitesi için alakasız bin kişinin geleceğine ilgili bir kişinin gelmesi son derece önemlidir. Bu nedenle yeni bir konu açarken içeriğin odağında kalmak gerekir. Okuyucuya bilgi verirken konuyu fazla dağıtmadan açıklamaya çalışın.

Yazmak, bilgide ana, öğrenmede babadır.

Kullanıcı grubunun bilgi alacağı bölüme odaklanmak sitenin daha erken gelişmesini sağlar. Bu her web sitesi için değişir. Bir İnternet projesi için doğru makale önce gelir. Web sitesini başarılı kılan ve aynı zamanda başarısız olmasına neden olan yazıdır. Çünkü bir web sitesi sadece metinden oluşur. Dikkatinizi çekmek için makaleyi anlamsız kelimelerle doldurmayın. Kısa ve öz yazmaya özen gösterin. Millet, kimse topluluk içinde çok konuşan birini sevmez. O halde yazıyı dünyanın gerçeğinden uzaklaştırmayın.

Zengin bir makale, kısa ve öz bir makaleden oluşur. Düşünmeden asla yazmayın. Boş kelimelerle dolu bir metni okumak çok zordur. Bu okuyucunun güvenini sarsar. Bir kişinin konuyu okuyabilmesi için kolay okunan ve anlaşılır bir dilde yazılması gerekir. Zengin bir makale yazmak çok zordur. Bir sayfa yazı yazmak en az 3 saat çaba gerektirir. Aksi takdirde doğru bir metin yazamazsınız.

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski