Torto house adıyla tanımlanan gezen ev modelleri, mobiliteye belirlenen amaca göre tasarlanarak; %100 el işçiliği ile fabrika ortamında üretilmektedir. Bu evlerin, tam donanımlı minimal bir yaşama uygun olması, ayrıca uyum sağlayabilmesi için gereken tüm detaylara önem verilmektedir. Planlaması gerçekleştirilen mobil ev projeleri, 7.5 cm duvar kalınlığıyla üretilir. Prefabrik konut sektöründeki tüm, tecrübe ve yatırımları torto markasında birleştirdik.

Gezen Evlerin Üretimi Hakkında Bilgiler.

Gezen ve Mobil Evler

Gezen, ev ve konut sektöründe taşınabilir, mobil ev modelleri son yıllarda; dünya'da hızla gelişen özellikle, Amerika ve Avrupa'da Tiny House adı ile tanınan küçük evler, yaşam tarzının Türkiye'deki üreticisidir. Türkiye'de yaygınlaşan, küçük evler (tiny house) veya akımını geliştirme gayretindeyiz. Yeni nesil, mimari çözümlerden olan ve günden güne popülerlik kazanan mobil konut kültürüne katkıda bulunmak hedeflenmektedir. Bu amaçla, küçük konutlar veya diğer adı gezen evler hakkında; danışmanlık, planlama, üretim, nakliye ve montaj hizmeti sunar.

Türkiye'de, gezen ev üreticisi olarak taşınabilir, küçük evlerin üretiminde, özellikle ses ve ısı izolasyonuna özen gösterilmektedir. İç mekanda kullanıcı ihtiyacına yönelik, esnek kullanım olanağıyla özel tasarımlar gerçekleştirilir. Küçük evlerin iç/dış kaplamalarında, zengin renk opsiyonları sunulmaktadır. Mevcut model ve özel projeler ile Torto House olarak yanınızda olmaktan mutluluk duyarız. Şimdi, anahtar teslim sunulan ev projelerini keşfedin.

Web Site: https://www.anadolukobi.com/

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski