Bir web sitesinin reklamının nasıl yapılacağı konusunda araştırma yapın.

Bir web sitesinin tanıtımını yapmak istiyorsanız veya bir web sitesinin reklamının nasıl yapılacağı konusunda araştırma yapmak istiyorsanız; Önerilerimizi değerlendirmek sorularınıza cevap olabilir. Amacımız işletmelerin işlerini geliştirmelerine yardımcı olmaktır. Yıllardır hassas konuları araştırıyor ve çözüm bulmaya çalışıyoruz. 

"Web sitenizin tanıtmaya başlayın" başlıklı konumuza başlamadan önce siz değerli okuyucularımıza bilgi vermeyi uygun gördük. Son yıllarda web sitesi bloglarına ilgi artıyor. Küçük işletmelere özel olarak tasarlanmış web siteleri kullanılamaz hale gelir. Bunun işletmeye hiçbir faydası yok. Bunun nedeni ise sitelerin odak noktasının dışına çıkamaması ve firmaların sürekli kendilerini anlatmasıdır. Müşteriler sitede hizmet ayrıntılarını aradığında onlara neyin yararlı olduğunu söyleyin.

Müşteri bir web sitesinde ne arar?

Bazı işletmeler müşteriyi para makinesi olarak görüyor. Sanki 'Bize gelmeseniz bile bir şekilde paranızı alırız' ifadesini yazmıyorlar. Değerli okurlarımız, iş dünyasına hizmet veren esnaflar, sitenizde ürün fiyatı dışında fiyat yazmamaya dikkat edin. Fiyat sorunu hakkında iletişim kurduğunuzda spesifik olun.

Örneğin, diğer işletmelerden nasıl farklısınız?

  • Müşterilerinize ne tür fırsatlar ve avantajlar sunuyorsunuz?
  • Müşteri memnuniyetini nasıl sağlıyorsunuz?
  • Ürün ve hizmet garantileri nelerdir, ne tür garantiler veriyorsunuz?
  • Müşteriniz işletmenizden hizmet aldığında olumlu ya da olumsuz neler yaşayacak?

Çünkü fiyatlar hizmet kalitesine göre büyük oranda değişmektedir. Tekel ürünü satmıyorsunuz. Bu nedenle aynı veya farklı markalar için fiyat farklılıkları her zaman kaçınılmazdır. Hizmet sunumundan bahsedelim. Yaptığınız işin detaylarını sizin dışınızdaki kişilerin bilmesi mümkün değildir. Burada verdiğiniz hizmetin sırlarından bahsetmiyoruz. Müşteriye fayda sağlayacak şeyler hakkında konuşun.

Ürün ve hizmetlerin olumlu ve olumsuz yönlerini mutlaka belirtin.

Satış sonrası hizmetlerle arkanızda olacağınızı ve takip edileceğinizi onlara hissettirin. Bunu işinizde uyguladığınızdan emin olun. Kötü olsa bile müşterilere gerçeği söylemekten korkmayın. Konuştuğumuz konularla ilgili çok fazla detay olduğu için özetlemek ve konu hakkında bilgi vermek istiyoruz. Blogumuzda buna benzer konulara sıklıkla yer vereceğiz. Yukarıda Web sitesini tanıtmaya başlayın adında bir başlığımız var. Burada web sitesi blog tanıtımının gerekli olduğunu unutmayın. Ayrıca gördüğünüz her yerde tanıtımını yapmayın ve dikkatli olun.

Konuyla ilgili detaylı açıklamayı daha sonra yapmak isteriz. İşletmelerin web sitelerinin tanıtımını kolaylıkla yapabilmeleri ve verim alabilmeleri için tanıtım sitesi oluşturduk. Açıklamanızı yukarıdaki indekste anlattığımız konulara bağlı kalarak dikkatli bir şekilde hazırlayın. Tanıtım sayfanızı dizinde oluşturarak kullanın.

Ücretsiz olarak sunulan rehberden büyük ölçüde faydalanacağınızı umuyoruz. Konuyla ilgili uzun araştırmalar sonucunda site tanıtım sitesini faaliyete geçirmeye hazırlanıyoruz. Endeks hakkında kısaca bilgi verelim. İnternet kullanıcılarının sitenizi ziyaret etmesini istiyorsunuz. Bunu rehberdeki yerel veya sektörel alanların yardımıyla başarabileceksiniz.

Promosyon sayfanızı oluşturmak için:

  • Ücretsiz üye olmanız gerekmektedir.
  • Üyelik oluşturduktan sonra giriş yapmalısınız.
  • Giriş yaptıktan sonra profildeki tüm alanları doldurmanız gerekmektedir.
  • Daha sonra web sitenizin tanıtım sayfasını oluşturmaya geçmelisiniz.
  • Giriş sayfasındaki tüm alanların eksiksiz doldurulması gerekmektedir.
  • Özellikle tanıtım açıklaması ve başlığı dikkat çekici olmalıdır.
  • Bu adımları tamamladıktan sonra kayıt işlemini tamamlayabilir ve tanıtımlara başlayabilirsiniz.
  • Tarafınızdan yapılan hatalar varsa kontrol sonucunda düzeltilecektir.

Aşağıdaki web sitesinde ücretsiz web sitesi reklam sayfası oluşturulabilir. Online reklam hizmetleri sunan web sitemizin geliştirme çalışmaları devam etmektedir. Takıldığınız konu hakkında bize danışın veya yardım alın. Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Web Sitesi: https://www.reklamdio.com/

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski